Půjčovna Indian

 

Pokud máte motorku , kterou chcete půjčovat ostatním nadšencům, musí o Vás nadšenci vědět a je dobré Vás i vidět. A to se nejlépe plní na moto srazech (plus www stránkách, sociálních sítích a i letáková kampaň jest dovolena).

Takže scházení se, sdružování se, shromažďování se na jednom místě s následnou hromadnou vyjížďkou, to patří k motorkářskému bytí jako benzín do nádrže.

Mojí první akcí bylo „3-tí Prostějovské velikonoční burácení“ o velikonoční neděli 21.4.2019. Na místo srazu u pasáže Anděl v Prostějově dorazilo takřka 400 strojů všech značek, typů a kubatur. Odhadem tak třetina silničních, třetina cestovních endur a třetina choppery a cruisery. Ani můj Indian nebyl o samotě, někdo tu byl se Scoutem. A byl tu i jeden velice pěkný HD veterán.

Počasí bylo více než jarní a vyjížďka, s asistencí Policie ČR, vedla přes Prostějov, po ulicích Drozdovická, Žeranovská, Wolkerova, Dolní, Kralickou, dále přes Dub nad Moravou, Brodek u Přerova, Majetín a Krčmaň do Grygova - do areálu místního MK Berani. Což je prostor, části bývalého zemědělského družstva, na okraji Grygova směrem na Blatec, vedle minigolfu. Pro účely takového setkání ideální, prostoru pro všechny dost. I pro klasické fronty na první pivo. Při očumování ostaních motorek, jsem našel i jednu Victory, bez níž by se Indián nevrátil. Král je mrtev, ať žije král. Nebo tak nějak :-).

V Grygově je i motohospoda „U kapličky“, jejímuž majiteli chci tímto velice poděkovat, protože poctivě rozdával moje letáky o půjčovně mezi zúčastněné.

Pro rozjezd sezóny skvělá akce. Chieftain budil určitou pozornost, jízda v koloně je něco jiného než samostatná projížďka ( musíte dávat dost pozor na okolní motorky, ale díky policii projíždíte bez čekání- hlavní, vedlejší, je to jedno) a nejlepší je seznámení se s novými lidmi, se stejnou zálibou. I když jsou to o dost větší „blázni“ než já .

Takže na 4-tém burácení….

 

Trasa vyjížďky Pv - Grygov
Trasa vyjížďky Pv - Grygov

 

Indian Chieftain Limited Bronze Smoke
Indian Chieftain Limited Bronze Smoke

 

Všeobecný mumraj
Všeobecný mumraj

 

HD veterán
HD veterán

 

Victory
Victory